Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Kom naar Ispahan feest en steun goede doel @Campus Blairon Turnhout

Het jaarlijks Ispahan Feest vindt plaats op zondag 8 september vanaf 11u op de Thomas More Campus Blairon  Turnhout. Deze feestelijke dag is voor iedereen toegankelijk en belooft een gezellige festivalsfeer met tal van activiteiten voor jong en oud.

Tijdens Ispahan Feest kunt u genieten van heerlijk eten en drinken, terwijl u wordt ondergedompeld in live muziek en entertainment. We hebben optredens gepland van de Kempische coverband “Side Lanes” en de vrolijke klanken van ’t Heremenieke. Voor de kinderen zijn er volop activiteiten zoals springkastelen, kindergrime, tattoos, een clown en traditionele volksspelen. Het is een ideale gelegenheid om samen met familie en vrienden te genieten van een ontspannen dag in een warme, gastvrije omgeving.

 

Wie is Ispahan?

Ispahan vzw is een organisatie die al meer dan 30 jaar een essentiële rol speelt in het bieden van palliatieve zorg in de regio. Onze missie is om mensen in hun laatste levensfase de best mogelijke zorg en ondersteuning te bieden, zodat zij thuis kunnen blijven in een vertrouwde en liefdevolle omgeving. Dit doen we door nauw samen te werken met thuisverpleegkundigen, huisartsen en mantelzorgers. Onze dienstverlening wordt deels gefinancierd door overheidssteun, sponsors zoals Kom op tegen Kanker, gemeenten en serviceclubs.

Om onze zorg duurzaam te kunnen voortzetten, zijn we enkele jaren geleden de actie “1000 Vrienden van Ispahan” gestart. Hierbij vragen we mensen om ons te steunen met een maandelijkse bijdrage van 5, 10 of 20 euro via een doorlopende opdracht. Wie in de loop van het jaar minimaal 40 euro doneert, ontvangt een fiscaal attest. Overschrijven kan op rekeningnummer BE41 7895 6929 2210. Elke bijdrage, groot of klein, helpt ons om de continuïteit van onze zorg te waarborgen.

Kom naar Ispahan Feest en steun een goed doel

We hopen op een grote opkomst tijdens Ispahan Feest, niet alleen om samen een fantastische dag te beleven, maar ook om meer mensen bewust te maken van het belang van palliatieve zorg en de noodzaak van onze organisatie.

Locatie: Thomas More Campus Blairon 800, Turnhout
Datum: Zondag 8 september
Tijd: van 11 uur tot 18 uur.

Deel dit artikel